Heeft u schulden en weet u niet hoe u deze moet oplossen? Dan kunnen wij u helpen.

Schuldhulpverlening

Iedereen komt voor schuldhulpverlening in aanmerking. Wij wijzen niet af op basis van soorten schulden, een eigen huis dat nog niet is verkocht, een echtscheiding die nog niet is afgewikkeld of welke andere reden dan ook.

Schuldhulpverlening is voor iedereen anders, maar ook voor iedereen hetzelfde. Waarom? De wettelijke regels en richtlijnen voor schuldhulpverlening zijn voor iedereen gelijk. De verschillen zitten in uw persoonlijke omstandigheden. U kunt uw situatie daarom nooit vergelijken met de buurman, de vriendin of de kennis die ook hulp krijgt. Het gaat bij iedereen anders.

Maatwerk schuldhulpverleningstraject

Persoonlijke situaties maken schuldhulpverlening tot maatwerk en daarom is een persoonlijke aanpak belangrijk. Ons team heeft ruim 15 jaar ervaring in financiële hulpverlening en is in staat om voor elke situatie een plan op te stellen, zodat u uw schuldhulpverleningstraject uiteindelijk met goed gevolg te kunt afleggen.

Onze kracht zit in de jarenlange praktijkervaring en de uitvoerige juridische kennis ten aanzien van alle situaties die zich tijdens een schuldhulpverleningstraject kunnen voordoen. Wij denken "out of the box" en zoeken praktische oplossingen.

Hoe werkt het?

Binnen de schuldhulpverlening zijn een aantal mogelijkheden om te werken aan een oplossing voor uw schulden, namelijk:

  • 100% betaling
  • schuldregeling
  • duurzame financiële dienstverlening

Tijdens de aanmelding en de daarop volgende intakeprocedure zal blijken welke van deze opties kan worden ingezet om u te helpen.

De aanmeldprocedure is voor iedereen gelijk en onze hulpverlening is voor iedereen toegankelijk.